Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerverwarming

Vloerverwarming is één van de meest effectieve manieren om een woonkamer of andere ruimte te verwarmen. Doordat de verwarmingsbuizen in een slakkenhuispatroon onder de vloer lopen, komt er op vrijwel alle plekken in de woonkamer warme lucht. In tegenstelling tot radiatoren, die hun warmte voor een deel opzij verplaatsen, gaat bij vloerverwarming alle warmte gelijkmatig de ruimte in. Een mooie oplossing om op een effectieve manier de woning te verwarmen. Alleen: welke vloeren zijn hiervoor geschikt? Veel mensen denken ten onrechte dat je bent gebonden aan gietvloer of aan plavuizen, maar niets is minder waar.

Vloerverwarming ook met houten vloeren

Onder voorwaarden is het namelijk mogelijk om ook in een ruimte met vloerverwarming een houten vloer te leggen. Dat vraagt wel een aantal voorbereidingen. Zo moet er een behoorlijke dekking zijn tussen de verwarmingsbuizen en het hout, om te voorkomen dat de warmtebron direct tegen het hout aankomt. Daarnaast moet je er voor zorgen dat het water in de buizen niet te warm wordt en raden wij aan om de vloerdelen te verlijmen. Bij Dutzfloors hebben we de kennis in huis om ook in jouw woning met vloerverwarming een houten vloer aan te brengen. Neem contact met ons op voor een afspraak bij jou thuis of kom langs in onze showroom in Beetsterzwaag.

 

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>