Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerenaanbod

Ons vloerenaanbod is uitgebreid. Wij bieden een breed spectrum aan vloeren, variërend van klassieke parketvloeren, met een glanzende laklaag, tot aan verouderde kasteelvloeren die eruit zien alsof ze al tientallen jaren in gebruik zijn. Met onze speciale technieken en onze eigen productiehal voor vloeren, kunnen we vrijwel elk type vloer leveren. Ook zijn veel van onze houten vloeren geschikt te maken voor vloerverwarming. Hier zijn bij het leggen echter wel aanvullende handelingen nodig, om natuurlijk te voorkomen dat de warmte invloed heeft op het hout. Meer hierover kunt u lezenonder het kopje 'Vloerverwarming'.

Omdat we alleen gebruik maken van het beste hout en zelf zowel de productie als de afwerking van de vloerdelen ter hand nemen, heb je altijd een uniek kwaliteitsproduct in handen, waarvoor we met liefde 15 jaar garantie geven.

Van duoplank tot visgraat parket

Een van onze populairste vloertypen, is de duoplank. Een duoplank bestaat uit een massieve toplaag en daaronder een multiplex berken deel. Door deze combinatie ontstaat een stabiel en stevig vloerdeel, dat op een makkelijke manier gebruikt kan worden om een duurzame vloer te leggen. Maar ook ons massief visgraat parket levert veel plezier op en gaat zeer lang mee. Wat je ook wilt doen om jouw vloer uniek te maken en of je de vloer nu wilt borstelen, naturel wilt houden of wilt walsen: we nemen je mee en laten je alle opties zien. Neem contact met ons op voor een afspraak bij je thuis of kom langs!

 

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>