Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Eigen productie

Iedereen die regelmatig klust, weet dat het mooi is om iets zelf te maken. Het eindresultaat van A tot Z kunnen beïnvloeden, zorgt er voor dat je zeker weet dat er sprake is van een product dat jij naar je hand hebt gezet. Zo denken wij er ook over als het om onze vloeren gaat. Wij eisen kwaliteit en de enige manier om dat goed voor elkaar te krijgen, is door te kiezen voor eigen productie houten vloeren. Daarin gaan we ver. Nadat het hout is binnen gekomen in Nederland, ligt het hele productieproces hier. Dat heeft veel voordelen.


Voordelen eigen productie

Een groot voordeel voor jou, is dat Dutzfloors door zelf te produceren, de schakel van de tussenhandel wegneemt. Daardoor kunnen we voordeliger opereren. De marges die de tussenhandel normaal rekent, zijn stevig. Dit voordeel berekenen we direct door aan jou. Een ander voordeel is dat het hout in onze productiehal alvast kan wennen aan de luchtvochtigheid en het specifieke klimaat in Nederland. Bij houten vloeren die rechtstreeks uit het buitenland komen, weet je nooit hoe het hout reageert op de nieuwe omstandigheden. Ons eerlijke hout heeft al kunnen wennen. Wil je het eind resultaat van dit productieproces met eigen ogen zien? Kom dan bij ons langs in de showroom in Beetsterzwaag.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>