Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Eigen productie

Iedereen die regelmatig klust, weet dat het mooi is om iets zelf te maken. Het eindresultaat van A tot Z kunnen beïnvloeden, zorgt er voor dat je zeker weet dat er sprake is van een product dat jij naar je hand hebt gezet. Zo denken wij er ook over als het om onze vloeren gaat. Wij eisen kwaliteit en de enige manier om dat goed voor elkaar te krijgen, is door te kiezen voor eigen productie houten vloeren. Daarin gaan we ver. Nadat het hout is binnen gekomen in Nederland, ligt het hele productieproces hier. Dat heeft veel voordelen.


Voordelen eigen productie

Een groot voordeel voor jou, is dat Dutzfloors door zelf te produceren, de schakel van de tussenhandel wegneemt. Daardoor kunnen we voordeliger opereren. De marges die de tussenhandel normaal rekent, zijn stevig. Dit voordeel berekenen we direct door aan jou. Een ander voordeel is dat het hout in onze productiehal alvast kan wennen aan de luchtvochtigheid en het specifieke klimaat in Nederland. Bij houten vloeren die rechtstreeks uit het buitenland komen, weet je nooit hoe het hout reageert op de nieuwe omstandigheden. Ons eerlijke hout heeft al kunnen wennen. Wil je het eind resultaat van dit productieproces met eigen ogen zien? Kom dan bij ons langs in de showroom in Beetsterzwaag.

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>