Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Bewerken van vloeren

Mooi appartement gekocht in Sneek? Of juist in het oude, waterrijke centrum van de stad een klassieke woning? Dan ben je misschien wel op zoek naar een mooie houten vloer. Maar wel ééntje die je volledig naar je hand wilt zetten. Want zo’n saaie, gladgelakte egale vloer, dat is niets voor jou. In beide gevallen ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan vloeren en een nog groter scala aan verschillende bewerkingsmethodieken. Of je nu de vloer wilt borstelen, roken of walsen: wij maken het mogelijk.

Geef jouw houten vloer een uniek effect

Wil je echt een vloer die niemand anders heeft? Dan kun je er ook voor kiezen om de vloer te bezagen. Met een fijne zaag gaan wij over de planken, wat een zeer licht, maar goed herkenbaar patroon oplevert. In combinatie met een speciale kleur of juist het volledig naturel laten van de plank, ontstaat een zeer mooie lijnenspel. Natuurlijk kun je bij ons ook de vloerdelen laten roken of laten borstelen. In onze showroom hebben wij tal van opties uitgestald, zodat je precies kunt zien wat bij je past en wat voor jouw woonkamer dat mooie effect op kan leveren.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>